Sari la conținut

Regulament Ganguri

Pe langa acest regulament, toti membrii au obligatia de a respecta inclusiv Regulamentul Serverului cat si Regulamentul Intern specific factiunii voastre din sectiunea Internal Rules de mai jos.

1. Comportament si Limbaj

Important

Limbajul care incalca regulile de mai jos este sanctionabil inclusiv daca este adresat cu buna stiinta de pe conturi secundare asupra colegilor de factiune.

1.1 Exemple de limbaj fata de colegi sanctionabil cu Faction Warn:

 • ratat, sugaci, handicapat, tampit, idiot, cretin sau alte forme de jigniri usoare.
 • cuvinte singulare suficient de bine cenzurate unde contextul nu e foarte clar, precum: sugi ****, ma ****, te *** etc.
 • semne obscene (_|_, _()_ etc.).

Nota informativa

Acest limbaj va fi sanctionat numai daca colegul jignit face reclamatie.
Reclamatiile la adresa colegilor se fac contactand liderul printr-un mesaj privat, nu pe website-ul RPG.

1.2 Exemple de limbaj fata de colegi sau alti jucatori sanctionabil cu demitere:

 • sugi pula, fmm, mortii ma-tii, rasa ma-tii, muie, sa-ti moara familia, ma pis pe ma-ta, ma pis pe familia ta, ma pis in gura ta, sclava de ma-ta, ma-ta in vitrina etc.
 • diferitele inventii pentru a modifica injuraturile precum: pu_la, fememe, mu!e etc.
 • insultele cenzurate, limbajul vulgar cenzurat folosit in mod exagerat sau unde se intelege foarte bine contextul.

Important

Limbajul de acest gen pe chatul factiunii va fi mereu sanctionat indiferent cui este adresat.

1.3 Pe langa limbaj fata de colegi se interzic:

 • certurile (sanctiune: Faction Warn prima abatere, demitere daca continua).
 • mistourile, glumele de prost gust, ironiile, batjocura, comentariile (sanctiune: Avertisment Verbal prima abatere, Faction Warn daca continua).

Important

Daca membrul nu inceteaza nici dupa primirea celei de-a doua sanctiuni, acesta va fi demis.
Pentru cazurile prezentate mai sus se sanctioneaza limbajul folosit indiferent de limba folosita.

 • orice conflict intre colegi se va rezolva de fata cu conducerea factiunii.
 • neincetarea conflictului la interventia unui membru de rank mai mare se va sanctiona cu Faction Warn.
 • luatul la misto sau jignirea conducerii factiunii pot fi sanctionate cu Faction Warn sau demitere in functie de gravitate.
 • jucatorii acceptati pentru testare trebuie sa se comporte decent, in caz contrar acesta va fi respins fara a avea dreptul de a sustine testele de intrare in factiune.

2. Deathmatch (DM) si Drive-By (DB)

2.1 Este interzis DM-ul sau DB-ul fara motiv intemeiat (sanctiune: Faction Warn).
2.2 In cazul in care sunteti atacati strangeti mai intai dovezi, dupa care va puteti apara.

Important

Membrii clanurilor oficiale au voie sa atace membrii altor clanuri oficiale in interiorul sau apropierea zonelor de clan doar atunci cand sunt implicati in cucerirea/apararea acelei zone. Daca membrii altor clanuri au initiat deja o lupta pentru acea zona, este interzisa interventia altor persoane care nu fac parte din respectivele clanuri.

Nota informativa

Se permite DM/DB asupra membrilor departamentelor sau jucatorilor aflati pe blacklistul factiunii.
Nu se permite DM/DB la sedinte, evenimente, antrenamente, licitatii sau alte actiuni importante.

3. Organizarea Factiunii

3.1 Liderul impreuna cu membrii de rank superior au ultimul cuvant in luarea oricarei decizii.

3.2 Doar membrii cu Rank 4+, care au statut de Tester, pot da teste cu aplicantii factiunii.

3.3 Doar membrii cu Rank 3+ pot organiza antrenamente si activitati.

3.4 Membrii care nu asculta de cei de rank superior pot fi sanctionati (sanctiune: Faction Warn prima abatere, demitere daca continua).

3.5 Folosirea comenzii [/fvr] intr-un mod abuziv (respawnarea masinilor doar pentru a incurca un coleg, spamul cu ea etc.) o sa fie sanctionata cu Faction Warn sau Rank Down pentru abuzuri grave/abateri multiple.

4. Activitate

Important

Membrii care nu aduc suficiente contributii unei factiuni si tot ceea ce fac e sa tina un loc ocupat vor fi considerati inactivi (sanctiune: demitere).

Cereri Inactivitate

4.1 Toate cererile de inactivitate se fac numai pe website. Un membru are dreptul la cel mult 14 zile de inactivitate o data la 45 de zile.

 • membrii de rank 1 nu au dreptul la inactivitati.
 • membrii de rank 2 au dreptul la cel mult o saptamana de inactivitate.
 • membrii de rank 3+ au dreptul la cel mult doua saptamani de inactivitate.

Nota informativa

Membrii cu cerere de inactivitate acceptata au voie sa se conecteze pe server si sa joace. Acestia vor fi scutiti de raportul de activitate.
Cererile de inactivitate nu pot fi facute pentru saptamana de raport in curs, doar pentru saptamanile urmatoare.

Raport de Activitate

4.2 In cazul gangurilor, raportul de activitate consta in prezenta la warurile obligatorii din timpul saptamanii (Luni-Vineri).
Pentru mai multe detalii, vizitati rubrica de Regulament Waruri.

Nota informativa

Sunt scutiti de prezenta la waruri jucatorii cu cereri de inactivitate sau de absenta acceptate.

Ore Jucate

4.3.1 Toti membrii factiunii au obligatia de a avea un minim de ore reale jucate in decursul unei luni de zile. Numarul de ore si sanctiunile pentru lipsa acestora pot fi regasite in Regulamentul Liderilor > Activitatea Membrilor.

4.3.2 Jucatorii cu o vechime minima de un an de zile in factiune, care au dat dovada de seriozitate si implicare, beneficiaza la cererea lor de a fi exclusi de la cerinta de acumulare a orelor reale jucate dintr-o anumita luna.

4.3.3 Acest beneficiu poate fi folosit o singura data pe an si va va scuti doar de necesitatea orelor jucate, nu si de warurile din respectiva luna.

5. Reclamatii Website

Raportarea Colegilor/Liderului

5.1.1 Este interzisa raportarea colegilor sau a liderului direct pe website chiar si de pe conturi secundare, exceptie pentru afaceri ilegale, spargeri de conturi, coduri, moduri interzise, bug abuse, reclama, inselatorii (sanctiune: Faction Warn prima abatere, demitere daca continua).

5.1.2 Colegii pot fi raportati liderului printr-un mesaj privat pe forum. Liderul poate fi raportat adminilor deschizand un ticket pe website.

Dovezi

5.2.1 Toate dovezile de pe server trebuie sa includa marcajele serverului cu data, ora, numele jucatorului si al serverului (dovezi invalide).

5.2.2 O dovada este valabila cel mult 3 zile (dovezi invalide). Aveti la dispozitie 24 de ore sa aduceti dovezi in apararea voastra, exceptie atunci cand aveti cerere de inactivitate. In acest caz aveti la dispozitie 24 de ore dupa expirarea inactivitatii sa prezentati dovezile.

5.2.3 In cazul dovezilor de pe browser se accepta numai videouri in care sa se dea minim un refresh la pagina sa se vada ca dovada nu e falsificata (dovezi invalide).

Limbajul si Martorii

5.3.1 Este interzis sa insulti grav, sa vorbesti vulgar in reclamatii (sanctiune: demitere).

5.3.2 Comentariile aiurea in reclamatie, diverse ofense prin intermediul dovezilor, instigarea la cearta, fara a aduce dovezi valide pentru problema reclamata si fara a fi implicati in actiunile care au dus la problema reclamata, va fi sanctionata astfel:

 • pentru martorii adaugati de RECLAMANT cat si pentru acesta (cel care deschide reclamatia): reclamatia va fi ignorata, fara dreptul de-a mai reface reclamatia.
 • pentru martorii adaugati de RECLAMAT cat si pentru acesta (membrul factiunii care este reclamat): va fi sanctionat cu Avertisment Verbal pentru lucruri minore sau Faction Warn pentru lucruri mai serioase, pe langa sanctiunea pe care trebuie s-o primeasca pentru reclamatie daca a fost vinovat cu ceva.

Lucruri minore: mistouri usoare, linkuri cu melodii soft, glume usoare, ironii, etc.
Lucruri mai serioase: bataie de joc, jigniri, linkuri cu melodii jignitoare/vulgare, etc.

Nota informativa

Regulile de mai sus se aplica inclusiv comentariilor sterse, martorilor adaugati cat si dovezilor postate in reclamatii.

6. Inlaturare Sanctiuni

6.1 Sanctiunile de tip Avertisment Verbal si Faction Warn pot fi inlaturate manual de catre lider atunci cand acesta considera ca meritati, respectand perioada minima de asteptare, sau automat de catre server.

6.2 Duratele minime pentru inlaturarea sanctiunilor pot fi vizualizate in Regulamentul Liderilor -> Promovare Membri si Locuri Factiuni.

7. Promovarea in Rank

7.1 Promovarea in rank poate fi facuta manual de catre lider atunci cand acesta considera ca meritati, respectand perioadele minime, sau automat de catre server.

7.2 Duratele minime pentru promovarea in rank pot fi vizualizate in Regulamentul Liderilor -> Promovare Membri si Locuri Factiuni.

7.3 Este permisa cererea de rank-up, insa nu intr-un mod abuziv, spamand liderul. Incalcarea regulii va fi sanctionata cu Faction Warn.

7.4 Rankul de Sublider este atribuit de catre lider atunci cand acesta considera ca meritati, respectand Regulamentul Liderilor -> Alegerea Subliderilor.

Nota informativa

In cazul in care sunteti degradat de la Sublider, veti primi rankul in functie de vechimea totala in factiune. Pentru urmatoarea promovare va incepe numaratoarea din momentul in care ati ramas fara Sublider.

Pentru detalii suplimentare despre degradarea de la Sublider si promovarea ulterioara, puteti accesa Regulamentul Liderilor -> Inlocuirea Subliderilor.

8. Demitere

Faction Punish 0/60:

 • se acorda uninvite fara Faction Punish membrilor care au cel putin 2 saptamani si isi depun cererea de demisie fara a avea reclamatii la activ.

Faction Punish 10/60:

8.1 Orice membru care acumuleaza 3/3 Faction Warns va fi demis cu Faction Punish 10.

 • singura exceptie fiind cei care au sub 2 saptamani in factiune.

 • se va acorda 3/3 Faction Warns tuturor membrilor care trebuiesc demisi fara Faction Punish 60 sau Faction Punish 0.

 • se va acorda 3/3 Faction Warns membrilor care au minim 2 saptamani in factiune si au primit ban 3 sau mai multe zile.

Faction Punish 60/60:

8.2 Orice membru care nu are minim 2 saptamani in factiune va fi demis cu Faction Punish 60.

Nota informativa

Pot exista anumite exceptii in care jucatorii pot iesi fara Faction Punish, aceste exceptii fiind stabilite de catre admini.

8.3 In cazuri speciale se poate acorda Faction Punish 60 si membrilor care au peste 2 saptamani in factiune.

 • membrii banati pentru coduri sau moduri grave interzise a caror durata e de 30 de zile, vor fi demisi intotdeauna cu FP 60/60.

 • membrii cu interdictie care reusesc cumva sa intre intr-o factiune vor fi demisi intotdeauna cu FP 60/60.

 • membrii care abuzeaza de functie (amenzi excesive si nejustificate, atacuri multiple complet aiurea, schimbarea statusului la multipli candidati fara justificare, furtul din seiful factiunii, etc.) vor fi demisi intotdeauna cu FP 60/60 cat si banati 14 zile pentru acest lucru.

 • membrii care fraudeaza aplicatiile factiunii (aplica de pe secundare cu scopul de a forta inchiderea aplicatiilor pentru prieteni, isi pun prietenii sa aplice tot cu acelasi scop sau alte astfel de situatii - sanctiunea se ofera indiferent de factiunea din care faceti parte, chiar daca nu corespunde cu cea unde fraudati, pe toate conturile unde sunteti membru de factiune).

Important

In cazul in care ati primit ban 3 sau mai multe zile veti putea ramane in factiune doar daca sunteti debanati printr-o cerere de unban, nu si daca va cumparati unban cu gold.

9. Blacklist

9.1.1 Se vor putea adauga pe blacklist jucatori de minim level 7, indiferent ca fac parte dintr-o factiune sau sunt civili.

9.1.2 Adaugarea unui jucator pe blacklist se va face de catre membrii de rank 4+ si numai pe baza unei dovezi clare care va fi postata pe forum in topicul cu evidenta dovezilor pentru blacklist (sanctiuni: Faction Warn prima abatere, Rank Down daca continua).

9.1.3 Inlaturarea unui jucator de pe blacklist se va face de catre membrii de rank 4+ in cazul in care un jucator a fost adaugat gresit, inlaturarea jucatorilor fara motiv fiind sanctionata (sanctiuni: Faction Warn prima abatere, Rank Down daca continua).

9.1.4 Jucatorii aflati pe blacklist pot fi omorati constant [exceptie la departamente] pana cand platesc blacklistul, exceptand in Safe Zone si la activitati importante precum evenimente, targuri, joburi legale, licitatii etc.

Avertismente Blacklist

 • 1 avertisment: jigniri grave, in exces la adresa membrului sau a factiunii, incurcarea membrului sa-si faca datoria, DM/DB aiurea, kamikaze, /q on tie.
 • 2 avertismente: limbaj vulgar, DM/DB excesiv, deranj excesiv a membrului cand si face datoria sau la activitati, fraudarea testelor de intrare alaturi de o interdictie de 3 luni.

Nota informativa

Nu se va acorda blacklist la departamente pentru lucruri care se pot sanctiona cu wanted.
Se va acorda cate un avertisment pentru fiecare abatere.

Platirea Blacklistului

9.2.1 Jucatorii cu factiune aflati pe blacklist au la dispozitie 72 de ore daca nu au cerere de inactivitate sa plateasca blacklistul, in caz contrar vor fi sanctionati initial cu Avertisment Verbal, iar daca plata blacklistului nu e facuta nici in urmatoarele 24 de ore membrul va fi demis.

9.2.2 Plata blacklistului se face pe website sau direct in joc prin comenzile specifice, fara a acorda respectivii bani unui membru din acea factiune.

9.2.3 Odata ce plata a fost efectuat, jucatorul va fi inlaturat automat de pe blacklist.

9.2.4 Este interzis pentru membrii de factiune sa ceara sau sa accepte bani pentru blacklist in loc sa informeze jucatorul sa foloseasca comenzile aferente (sanctiune: demitere).

10. Regulament Waruri

Informatii Waruri

10.1.1 Programul warurilor obligatorii in perioada de toamna-iarna-primavara este de Luni pana Vineri intre orele 20:00 - 22:00.

10.1.2 Programul warurilor obligatorii in perioada de vara este de Luni pana Vineri intre un interval stabilit prin vot anual.

10.1.3 Programul warurilor optionale este Sambata de la ora 20:00 si Duminica de la ora 20:00.

10.1.4 Atacurile se dau pe website-ul RPG in sectiunea Wars -> Turfs, de catre un rank 4+, intre incepand cu 5 minute dupa finalizarea programului de waruri si pana la cel mult o ora dupa finalizarea acestuia (ex: 22:05 - 22:59)

10.1.5 Sunt permise tratatele de pace, nu si aliantele. Incalcarea tratatului de pace se sanctioneaza cu Faction Warn.

10.1.6 In timpul warului sunteti obligati sa aveti jobul de Arms Dealer.

10.1.7 Cand cereti o arma in timpul warului trebuie sa spuneti ID-ul vostru, neprecizarea acestuia inseamna ca nu sunt obligati colegii sa va dea arme.

10.1.8 Neacordarea unei arme unui coleg care o cere in mod corect se sanctioneaza cu Faction Warn.

10.1.9 Pe durata warurilor trebuie sa aveti minim $10,000 cash, altfel veti fi sanctionati cu Faction Warn.

10.1.10 In absenta liderului, subliderii sunt obligati sa faca evidenta warurilor in decurs a 48 de ore daca nu au inactivitate, altfel veti fi sanctionati cu Faction Warn.

Nota informativa

Numarul de secunde pentru prezenta la Waruri poate fi modificat de catre lider in functie de Regulamentul Liderilor -> Secundele la Waruri.

Reguli Waruri Obligatorii

Important

Este interzisa parasirea teritoriului in timpul unui war daca ati primit sau cauzat damage unui adversar in ultimele 10 secunde. Daca parasirea a fost facuta in mod neintentionat, trebuie sa reveniti pe teritoriu prin acelasi loc prin care l-ati parasit in maxim 5 secunde de la parasire, dupa cum sunteti anuntati in chat. (sanctiune: Faction Warn).

Este interzisa conectarea pe contul de gang cu VPN in intervalul de waruri atunci cand gangul are un war activ. Daca jucatorul este surprins cu adrese care sunt asociate VPN-ului, acesta va fi demis cu FP 60/60.

10.2.1 Tentativa de corupere a unui adversar de a ajuta la cucerirea unui teritoriu este interzisa (sanctiune: demitere).

10.2.2 Vanzarea de arme unui adversar in timpul warului este interzisa (sanctiune: Faction Warn).

10.2.3 Este interzis abuzul de droguri cand se trage asupra voastra pentru a nu fi omorati (sanctiune: Faction Warn).

10.2.4 Sinuciderea atunci cand un adversar va urmareste si v-ar putea scadea din viata este interzisa (sanctiune: Faction Warn).

10.2.5 Jucatorii care primesc 3 kickuri pe motiv desync nu mai au voie sa participe la warurile din ziua respectiva (sanctiune: Faction Warn prima abatere, demitere daca continua).

10.2.6 Fast c-bugul atat la warurile obligatorii cat si la cele optionale va fi sanctionat de catre lider (sanctiune: Faction Warn).

10.2.7 Este interzis sa dai /eject sau /tog - surfing unui coleg(i) in cadrul warurilor (sanctiune: Avertisment Verbal).

10.2.8 In perioada 1-20 a lunii este interzis sa ceri adversarilor sa iti permita sa-ti faci secundele pe turf (sanctiune: Faction Warn).

10.2.9 Este interzis sa stati in apa la distante unde nu puteti fi nimeriti de adversari pentru a castiga la influenta. Membrii care se afla in apa mai mult de 60 de secunde une nu pot incasa damage vor fi sanctionati cu Faction Warn.

Absenta Waruri Obligatorii

Cand gangul are 4 waruri:

 • absent la 1/4 - amenda 25.000$.
 • absent la 2/4 - Avertisment Verbal.
 • absent la 3/4 - Avertisment Verbal + amenda 50.000$.
 • absent la 4/4 - Faction Warn.

Cand gangul are 3 waruri:

 • absent la 1/3 - Avertisment Verbal.
 • absent la 2/3 - Avertisment Verbal + amenda 50.000$.
 • absent la 3/3 - Faction Warn.

Cand gangul are 2 waruri:

 • absent la 1/2 - Avertisment Verbal + amenda 50.000$.
 • absent la 2/2 - Faction Warn.

Cand gangul are 1 war:

 • absent la 1/1 - Faction Warn.

10.3.1 Amenzile se platesc direct in joc de catre jucatori prin comanda [/fines]. Amenzile neplatite in 48 de ore duc la sanctionarea cu un Faction Warn.

10.3.2 Amenzile pot fi platite numai de catre jucatorul care le-a primit din proprii sai bani. Daca jucatorul nu a platit amenda la timp aceasta va figura ca neplatita pe [/fines].

Amenzi Worst (optionale)

10.4.1 Liderul decide daca acorda aceste sanctiuni pentru warurile pierdute. Sanctiunile vor fi acordate tuturor membrilor sau niciunuia in functie de decizia liderului.

 • scor de -5 la war: 25.000$.
 • scor de -10 la war: 30.000$.
 • scor mai mic de -15 la war: se va sanctiona direct cu Faction Warn.

10.4.2 Amenzile se platesc direct in joc de catre jucatori prin comanda [/fines]. Amenzile neplatite in 48 de ore duc la sanctionarea cu un Faction Warn.

10.4.3 Amenzile pot fi platite numai de catre jucatorul care le-a primit din proprii sai bani. Daca jucatorul nu a platit amenda la timp aceasta va figura ca neplatita pe [/fines].

Invoirile

 • orice membru are dreptul la 2 invoiri pe saptamana.
 • primele 5 invoiri la waruri sunt acceptate, restul vor fi respinse. La alte activitati se va anunta daca se impune o limita.
 • daca un membru face invoire si este prezent la activitate sau la toate warurile din acea zi, invoirea va fi respinsa.
 • la 2 sau mai multe invoiri in zile consecutive conducerea factiunii isi rezerva dreptul de a respinge invoirea.
 • invoirile facute in timpul warurilor vor fi respinse.

11. Altele

Statutul de Tester

11.1 Acest statut este atribuit de catre lider membrilor de minim rank 4 atunci cand acesta considera ca merita.

11.1.1 Membrii cu acest statut au obligatia de a respecta Regulamentul Liderilor -> Testarea Candidatilor, fiind sanctionati ca atare pentru incalcarea acestuia.

Conturi Multiple si IP-uri Comune

11.2.1 Membrii cu conturi multiple (cei care detin mai multe conturi) nu li se permite sa fie cu mai mult de un cont in ganguri (chiar si ganguri diferite).

11.2.2 Trei zile diferite (IN ULTIMELE 7 ZILE) de loguri (SA:MP Login) sunt suficiente ca sa determinam ca 2 membri de ganguri isi impart contul frecvent. In aceasta situatie vom considera ca sunt jucatori cu conturi multiple si vor fi demise ambele conturi.

Important

In cazul jucatorilor care joaca din aceeasi locatie si au IP comun, pentru a face parte amandoi din aceeasi factiune este necesara deschiderea unui ticket pe website-ul RPG pentru a efectua niste verificari si a va permite acest lucru.

Joburi

11.3.1 Se poate detine orice tip de job legal sau ilegal in afara Warurilor.

11.3.2 Liderul are dreptul de a forta membrii sa foloseasca un anumit job pentru o durata determinata de timp in scopul realizarii muncii din factiune (sanctiune: Faction Warn).

Rapire (/tie)

11.4.1 Este interzisa rapirea unui jucator sub level 10 cat si sa-i dati eject din vehicul cand l-ati rapit (sanctiune: Avertisment Verbal).

11.4.2 Este interzisa cererea unei sume mai mari de $15,000 pentru a dezlega jucatorul legat, iar daca acesta plateste sunteti obligati sa-l dezlegati.

11.4.3 Puteti folosi comanda /tie in intervalul 10:00 - 22:00, iar in afara acestui interval aveti obligatia de a-i dezlega.

11.4.4 Un jucator legat are dreptul de a cere ajutor de la alte ganguri sau departamente.

11.4.5 Singurul caz in care un gangster poate ajunge pe blacklistul unui gang este atunci cand scriptul il adauga automat pentru /q on tie.

Incalcarea regulilor de mai sus se pedepseste cu Faction Warn.

Skinuri

11.5.1 Aveti voie sa purtati skinurile de rank inferior rankului vostru (ex: aveti rank 5, puteti purta skinurile de la rank 1-4).

11.5.2 Skinurile cumparate din bizurile Clothes de tip Platinum, Diamond sau Onyx pot fi purtate daca regulamentul Intern nu specifica altfel.

11.5.3 Nu este permisa purtarea unui skin de rank superior (sanctiune: Avertisment Verbal prima abatere, Faction Warn daca continua).

Nota informativa

Cu permisiunea Liderului se pot purta alte skinuri fata de regulile de mai sus.

Amenzi

 • deranjul masinilor din parcare: $25,000
 • AFK la intrarea in HQ (spawn): $25,000
 • spam: $30,000
 • caps: $30,000
 • intarziere sedinta / antrenament / activitati anuntate: $30,000
 • vorbit neintrebat la sedinta / antrenament / activitati neanuntate: $25,000
 • AFK in timpul unei activitati: $35,000
 • suferinte la war (inclusiv jignirea adversarilor): $100,000

Amenzile se platesc direct in joc prin comanda /fines.
11.6 Amenzile neplatite in 48 de ore se sanctioneaza cu Faction Warn.

Banuri si Interdictii

11.7.1 Jucatorii banati pe motiv cheats aimbot/norecoil nu vor putea fi acceptati timp de o luna de zile de la momentul banului in niciun gang, primind interdictie.

11.7.2 Interdictia se aplica chiar daca jucatorul cumpara unban cu gold.

11.7.3 Interdictia se aplica inclusiv pe conturile secundare ale jucatorilor banati, transferand astfel interdictia si pe conturile care impart IP comun.

11.7.4 Un singur log comun este necesar pentru a demite un cont dintr-un gang in cazul in care este accesat de cineva cu interdictie activa.

11.7.5 Pe langa interdictia de aplicare intr-un gang, se va aplica si o interdictie de 60 de zile pentru a primi rank 6 intr-un gang.

11.7.6 Jucatorii care primesc interdictie prin sistemul de interdictii de pe website, vor fi demisi intotdeauna cu FP 60/60. Jucatorii care au primit interdictie vor putea fi acceptati in alt gang dupa minim o luna de la primirea interdictiei.

Exceptii

11.8 Ne rezervam dreptul de a avea exceptii de la aceste reguli. In anumite cazuri sanctiunile pot fi diferite.
Aceste exceptii pot fi facute numai cu permisiunea unui Admin 6.